naeringssenter

IMG 25363.-5. mai inviteres det til nasjonal konferanse i Varanger med fokus på formidling og opplevelser knyttet til natur og kultur. - Deltakere fra hele landet skal også få være med på det aller beste som vår region har å by på når det gjelder mat og aktiviteter, sier daglig leder Ingela Mästerbo i Varanger Næringssenter.

Les mer

Petro ØstMange viktige aktører var samlet på Petro Øst-seminar i Kirkenes samtidig med offentliggjøringa av nyheten om at Statoil hadde boret "tørr brønn" på feltet Korpfjell i Barentshavet. Det er likevel stor optimisme og forventninger om ny næringsvirksomhet i regionen. Kirkenes Næringshage og Varanger Næringssenter fikk ros for å bidra til et bredt samarbeid med forberedelser til eventuell petroleumsvirksomhet. Her kan du lese innleggene.

Les mer

IMG 4294 2

I løpet av 2016/2017 har vds.-prosjektet etablert seg som et viktig og spennende samarbeidstiltak for private og offentlige virksomheter i Vadsø. Rekrutterings- og omdømmeprosjektet startet i 2014 og siden er det satt i gang en lang rekke forskjellige aktiviteter. Det er nå laget en rapport for de to siste årene der alle kan få oversikt over det som har skjedd og også hvordan prosjektledelsen vurderer jobben som er gjort. Hele rapporten kan du les her. 

Torjus Gaski Brevik27-åringen Torjus  Gaski Brevik har tatt over som leder i Vadsø Næringsforening. – Solid faglig forankring i bygg- og entreprenørbransjen, er fra byen og kjenner vadsøværingene, ung med stor arbeidskapasitet. Slik beskriver han selv viktige forutsetninger for å lykkes i styreledervervet.

Les mer

28276271 2060892450593851 96309306663920094 n- Varanger Næringssenter AS er offensive i videre satsing selv om vi tapte anbudskonkurransen om levering av tjenester til Vadsø kommune, sier styreleder Per Ivar Harila.

Les mer

IMG 7199Prosjektet Petro Øst har samlet ca 60 deltakere petroleumsseminar i Vardø 5.april med  fokus på privat-offentlig samarbeid. Det blir innledere fra Statoil og Aker BP, Polarbase og Kirkenes Base, fylkesvaraordfører Ragnhild Vassvik, ØFAS, kommunene Nordkapp, Hammerefst og Alta. Varanger Næringssenter og Kirkenes Næringshage som har hovedansvar i prosjektet mener det er svært viktig at kommunene er forberedt dersom det blir funnet olje og gass i Barentshavet sørøst etter prøveboringene som starter i sommer. Bildet er fra seminaret som ble holdt i Vadsø like før jul, da med fokus på leverandørutvikling. Se program og deltakerliste