naeringssenter

Kvinnesamling 314.november var kvinnelige toppledere, nestledere og talenter samlet i Kirkenes. NAV-direktør Sigrun Vågeng og rådmann Bente Larssen snakket svært personlig om sine erfaringer som toppledere og om sin reise til toppen. Dette var tredje gang Varanger Næringssenter og Kirkenes Næringshage inviterte til samling som en del av prosjektet "Samarbeidsregion Varanger" der Kommunal og moderniseringsdepartementet bidrar med ressurser gjennom det såkalte LUK-programmet.

Det er tydelige tilbakemedlinger fra deltakerne på at opplegget må videreføres i en eller  annen form. Arrangørene er på ballen og har fått en invitasjon fra fylkesvaraordfører Ragnhild Vassvik om å komme med en søknad til fylkeskommune.
Bente LarssenFrisk diskusjon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra samlinga i Vadsø i august

Fra samlinga i VadsoI august i Vadsø deltok 40 kvinnelige ledere, nestledere og ledertalenter. De fikk flotte og engasjerende innlegg fra Karita Bekkemellem som er direktør for legemiddelindustrien, Trine Gustavsen som er daglig leder i teknologibedriften Barel, fylkesvaraordfører Raghild Vassvik og ikke minst unge Hasnija Mahdi Hassan. Det ble også bred medieomtale av arrangementet som er en del av prosjektet "Samarbeidsregion Varanger" der Varanger Næringssenter og Kirkenes Næringshage samarbeider om flere næringsprosjekter.

Trine i Finnmarken

Skjermbilde_2016-08-24_11.12.51.jpg