Varanger Næringssenter AS jobber med tilrettelegging og utviklingstiltak for næringslivet. Vi har tett kontakt med etablerte bedrifter og bidrar gjerne til nye etableringer. Som Vadsø kommunes verktøy for næringsutvikling er vi opptatt av god kommunikasjon og vi har gode netteverk lokalt og regionalt. 

Årsrapporten for 2016 kan du lese her

Vadsøseminaret

Daglig leder: Ingela Mästerbo
 +47 468 01134
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Prosjektleder: 
Wenche Pedersen
+47 906 86648
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Vi lager møteplasser både lokalt og regionalt; bildet til høyre er fra Vadsøseminaret i januar 2014. Samtidig inviterer vi gründere og bedriftsledere til en prat. Bl a i forhold til søknader til kommunens utviklingsfond.

Varanger Næringssenter har to medarbeidere: Ingela Mästerbo som er daglig leder og prosjektleder Wenche Pedersen. Du finner oss i 2. etasje på Vadsø Torg; dvs i etasjen over Expert. Besøksadresse: Tollbugata 11.

Styret i Varanger Næringssenter: Per Ivar Harila (leder), Jørn Bak, Hanne Harila, Ragnhild Melleby Aslaksen og Ingjerd Tjelle. 

Varanger Næringssenter AS eies av Vadsø kommune, Vadsø Næringsforening og bedrifter. De viktigste oppgavene kan oppsummeres slik: 

1. Rådgivning til nye og etablerte bedrifter
2. Kontaktpunkt for bedrifter utenfra som ønsker å etablere seg i Vadsø
3. Utviklinsgprosjekter med næringsfokus
4. Kompetanseutvikling for bedrifter
5. Sekretariat for Utviklingsrådet - vedtekter finner du her
6. Felles arrangementer for bedrifter; eks stand Barentshavskonferansen (bildet) 

Storband2

Lenker til noen viktige samarbeidspartnere:

Vadsø kommune
OPUS på Vadsø vid skole
Hermetikken Næringshage
Kirkenes Næringshage
Vardø Næringsforening
Destinasjon Varanger
Varangerfestivalen (bilde: Tuva Aaserud)
Krabbefestivalen
Innovasjon Norge Finnmark
Finnmark fylkeskommune
Miljødirektoratet
VAKE